Avís Legal

En compliment amb el deure d’informació arreplegat en article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Servicis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSICE) , el propietari de la web , li informa del següent:

  • Denominació social: JUNTA CENTRAL HERMANDADES SEMANA SANTA DE TORRENT
  • NIF: G96685359
  • Domicili: Ramiro De Maeztu, 14, 46900 – Torrent (Valencia)

Amb els límits establits en la llei, JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT no assumix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seues pàgines web.

Els continguts i informació no vinculen JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT ni constituïxen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus perquè es tracta merament d’un servici oferit amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT poden contindre enllaços (enllaços) a altres pàgines de terceres parts que JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT no pot controlar. Per tant, JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT no pot assumir responsabilitats pel contingut que puga aparéixer en pàgines de tercers.

Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en este website són propietat exclusiva de JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT o els seus licenciantes. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzemament o comunicació pública total o parcial, haurà de comptar amb el consentiment expresse de JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT.

Així mateix, per a accedir a alguns dels servicis que JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT oferix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que establix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’estes dades li informem que, per mitjà de l’ompliment dels presents formularis, les seues dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de JUNTA CENTRAL GERMANDATS SETMANA SANTA DE TORRENT a fi de poder-li prestar i oferir els nostres servicis així com per a informar-li de les millores del lloc Web.

Li informem també de que tindrà la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seues dades de caràcter personal, de manera gratuïta per mitjà d’email a: secretaria\@semanasantatorrent.com o en la direcció: Ramiro De Maeztu, 14, 46900 – Torrent (València).

REV: 20.0211

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar