Divendres Sant

4:30 h Acte d’oració i Veneració de la Reliquia de la Vera Creu

Acte d’oració en el temple de la Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra.

 5:00 h Trasllat penitèncial del Pas de la Vera Creu

Itinerari: Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra., Santo Domingo, Campoamor, Hernán Cortes, Maestro Giner, Plaça Mayor, San Cristóbal, Santa Ana, Plaza San Jaime, San Pedro Alcántara, Albocàsser, Plaza Dominical, Toledo, San Juan Bautista, Casa Museu de la Setmana Santa.

Participa: Germandat  Vera Creu i Crist Resucitat.

9:00 h Encontre Doloros de la Ntra. Sra. dels Dolors amb Jesús de Natzare

El Encontre Doloros de Jesús de Natzare i Ntra. Sra. dels Dolors tindrà lloc una vegada les germandats ocupen el espaci que lis ha sigut asignat. Acte seguit es realitzarà el ejercici del Via Crucis.

Finalitzat el encontre seguiran per el carrer i plaça de la Iglesia fins la Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra. las germandats de Ntra. Sra. dels Dolors i Crist de la Bona Mort seguit del Parroc de l’Assumpció de Ntra. Sra. i per el carrer Fray Luis Amigó fins la Parròquia de Ntra. Sra. de Monte Sión la germandat de Jesús de Natzare i Simó de Cirine, Parroc de Monte Sión i Reina de l’Encontre i Àngel de Resurrecció. La resta de germandats, una vegada s’escolte el toc de corneta, desfilaràn amb marxa ordinari.

Parròquia de Monte Sión

Itinerari: Parròquia de Monte Sión, Fray Luis Amigó, Plaza Mayor (encontre).

Participen: Germandat Vera Cruz y Cristo Resucitado, germandat Flagelación del Señor, germandat Set paraules, germandat Prendimiento de Jesús, germandat Ecce-Homo, germandat Crucifixión de Jesús, germandat Divino Costado de Cristo, germandat Santa Cena, germandat Negaciones de Pedro, germandat Ntra. Sra. dels Dolors, presidix el pàrroc de la parròquia de Ntra. Sra. de Monte Sión i Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció.

Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra.

Itinerari: Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra., plaza Iglesia, San Juan de Ribera, Santo Domingo, Campoamor, Hernán Cortés, Maestro Giner, Plaza Mayor (encontre).

Participen: Germandat Descendimiento de Jesús, germandat Jesús ante el Sanedrín, germandat Santo Sepulcro, germandat Oración del Huerto, germandat Jesús de Medinaceli, germandat Santa Fazt, germandat Jesús de Natzare, germandat Cristo Buena Muerte i presidix el pàrroc de la Parròquia de l’Assumpció de Ntra. Sra.

El Ensanche de Torrent vive intensamente el traslado del Divino Costado |  TORRENT AL DÍA

12:00 h Trasllat processional del Pas del Diví Costat de Crist

Itinerari: Plaza de la Libertad, Avda. al Vedat, 25 de Abril, Germaníes, San Fermín, Avda. al Vedat, Albocàsser, Plaza Dominical, San Juan Bautista, Ramiro de Maeztu, Casa Museu de la Setmana Santa.

Participa: Germandat  Diví Costat de Crist

La Semana Santa de Torrent, en imágenes

12:00 h Trencà de l’hora

La Germandat de les Set Paraules es concentrarà a la Plaza Major, pera realitzar en primer lloc un xicotet acte d’oració i reflexió. Posteriorment ficar-se a redoblar la persució com senyal de dol i conmemoració de la Mort del Senyor.

Participen: Germandats de Torrent

20:00 h Processó General del Sant Enterro

Itinerari: Salida desde el Museo de la Semana Santa, Padre Prudencio, Fray Luis Amigó, Plaza Mayor, Maestro Giner, Santo Tomás, Gómez Ferrer, Plaza Obispo Benlloch, Avda. al Vedat, Ejército Español, San Jaime, Toledo, Calvario a la Parròquia de Ntra. Sra. de Monte Sión. Estarà presidida per les autoritats religioses, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, Junta Central de Germandats de Setmana Santa i autoritats civils.

Adoració al Crist Jacent. Finalitzada la Processó, la imatge del Sant Sepulcre i la imatge de Ntra. Sra. dels Dolors entraran en l’Església, acompanyats dels germans, fidels i autoritats per a participar en l’acte d’Adoració a Crist Jacent.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar