Diumenge de Rams

9:00 h Benedicció i processó del Diumenge de Rams

Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell. Concentració de totes les germandats on es realitzarà la benedicció de les palmes. A continuació, se celebraran les processons fins a la Parròquia Sant Lluís Bertran on se celebrarà l’Eucaristia, amb els itineraris següents:

Itinerari 1: Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell, Valencia, Magistrado Monterde, San Cayetano, Catarroja, Plaza Santa Lucía, Santa Lucía, Ntra Sra. dels Dolors, Alcalde Salvador Fdez. Ros, Plaza de L´era, San Agustín, Ramón i Cajal, Parròquia de San Lluis Bertran.

Participen: Germandat Prendiment de Jesús, germandat Ecce-Homo, germandat Sant Sepulcre, germandat Crucifixió del Senyor, germandat Diví Costat de Crist, germandat Negacions de Pere, germandat Flagelació del Senyor  i germandat Oració de l’Hort. Presidixen els Germans Majors i el Germà Major Suprem del ejercici 2022.

Itinerari 2: Parròquia de Ntra. Sra. del Bon Consell, Valencia, San Félix, San Cayetano, Santísimo Cristo, Ramón i Cajal, Parròquia de San Lluis Bertran.

Participen: Germandat Jesús de Medinaceli, germandat Sant Sopar, germandat germandat Ntra Sra. dels Dolors, germandat Jesús de Natzare, germandat Set Paraules, germandat Vera Creu i Crist Resucitat, germandat Devallament de la Creu, germandat Jesús davant el Sanedrí, germandat Santa Faç i el pas de la Entrada Triunfal de Jesús. Presidix la Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció 2022.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar