Diumenge de Rams

9:00 h Benedicció i processó del Diumenge de Rams

Parròquia de Sant Lluís Bertran. Concentració de totes les germandats on es realitzarà la benedicció de les palmes. A continuació, se celebraran les processons fins a la Parròquia Sagrada Familia on se celebrarà l’Eucaristia, amb els itineraris següents:

Itinerari 1: Parròquia San Luis Bertrán, Músico M Puig Yago, Dr. Fco. Roselló, San Gregorio, Virgen de la Paz, Federico Maicas, Pintor Ribera, Riu Vinalopó, 25 d’Abril, Agustín Muñoz, Tomás Miquel, Parròquia de la Sagrada Familia.

Participen: Germandat Set Paraules, germandat Santo Sepulcro, germandat Oración del Huerto, germandat Ecce-Homo, germandat. Vera Cruz y Cristo Resucitado, germandat Jesús ante el Sanedrín, germandat Jesús de Medinaceli, germandat Crucifixión del Señor y germandat Prendimiento de Jesús. Presidixen els Germans Majors i el Germà Major Suprem del ejercici 2023.

Itinerari 2: Parròquia San Luis Bertrán, Ramón y Cajal, José Mª Merino, Blasco Ibáñez, Virgen de las Angustias, Sedaví, Constitución, 25 de Abril, De la Marina, Parròquia de la Sagrada Familia.

Participen: Germandat Negaciones de Pedro, germandat Divino Costado Cristo, germandat Flagelación del Señor, germandat Jesús Nazareno, germandat Descendimiento de la Cruz, germandat Ntra. Sra. de los Dolores, germandat Santa Cena, germandat Santa Faç i el pas de la Entrada Triunfal de Jesús. Presidix la Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció 2023.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar