Diumenge de Rams

9:00 h Benedicció i processó del Diumenge de Rams

Parròquia Sagrada Família. Concentració de totes les germanors on es realitzarà la benedicció de les palmes. A continuació se celebraran les processons fins a la Parròquia Sant Joan Bosco on se celebrarà l’Eucaristia, amb els següents itineraris:

Itinerari 1: Parròquia de la Sagrada Família, Tomàs Miquel, La Marina. 25 d’Abril, Caixa Estalvis, Pare Méndez, Parròquia de Sant Joan Bosco.

Participen: Germandat Flagel·lació del Senyor, Germandat Crucifixió del Senyor, Germandat. Prendiment de Jesús, Germandat. Davallament de la Creu, Germandat. Sant Sopar, Germandat. Jesús de Medinaceli, Germandat. Ntra Sra dels Dolors, Germandat. Jesús *Nazareno i Germandat. Negacions de Pere. Presidixen els Germans Majors i el Germà Major Suprem de l’exercici 2024.

Itinerari 2: Parròquia de la Sagrada Família, Tomàs Miquel, Agustín Muñoz, 25 d’Abril, Pintor Renau, Sant Valeriano, Av. al *Vedat, *Comare Pilar Martí.Parròquia de Sant Joan Bosco.Participen: Germandat Set Paraules, Germandat. Diví costat de Crist, Germandat. Oració de l’Hort, Germandat. Vera Cruz i Crist Resucitat, Germandat Ecce-homo, Germandat Jesús davant el Sanedrín, Germandat. Sant Sepulcre, Germandat. Santa Faç i el pas de l’Entrada Triomfal de Jesús. Presidix la Reina de l’Encontre i Ángel de la Resurrecció 2024

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Más info

aceptar