Junta Central Hermandades de Semana Santa - Torrent

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Reina del Encuentro 2016

 

Carmen Verdet Artés
Reina del Encuentro y Ángel de Resurrección 2016

0031

 

Fa tan sols un any estava sentada escrivin.la meua carta de salutació com a nova Reina de l’Encontre i podria dir que va ser ahir. Estava nerviosa, preocupada perquè tot ixquera bé. I en canvi ara em plena d’emoció recordar el increible any que he vixcut.

En ell he conegut molta gent. La gent del poble que m’ha envoltat i en què m’he sentit com una autèntica rei­na. És molt bonic quan es valora l’es­forç i les tradicions que fan cada dia més gran la Setmana Santa de Torrent.

Gràcies a la Junta Central de Ger­mandats per brindar-me l’oportunitat de cumplir el meu somni, sobre tot al seu president, Jose Vicente Yago Mora, amb qui m’he sentit molt acollida en tot moment.

Gràcies a la meua germandat, el Sant Sepulcre, per concedir-me el privi­legi de formar part de la seua història.

A les meues cambreres, Amparo Fabià Pascual i Amparo Martínez Puig. Una tan correcta i fina, l’altra tan extro­vertida i graciosa, juntes heu sigut l’ale­gria de cada vegada que m’heu acom­panyat. Gràcies a la vostra família per estar sempre quan ho he necessitat i per haver format este meravellós equip.

Per si amb vosaltres no tenia prou, uns angelets vestits de blanc varen en­dolçar el dia i hem varen acompanyar com autèntics patges, gràcies a ells i a les seues famílies.

Al Germà Major Suprem, Pepe Co­nejeros Lorente. Aquest ha sigut un any molt especial per als dos i per això vuic donar-te les gràcies a tu i a la teua famí­lia, sempre atenta i disposta a ajudar.

Ara done pas a la meua família. Ca­dascú de vosaltres heu ajudat a com­plir el somni de qui ens ha inculcat esta passió per la Setmana Santa, mon pare Francisco Verdet Carratalá. Gràcies a tots per fer aquest any possible.

Per últim, donar-li la meua enhora­bona a Gema Torrent Medina, espere que tingues un any inolvidable per a tu i per als qui t’envolten. Vos anime a viure la Setmana Santa del 2017 amb fe i alegria.

 

 

Festa Interés Turístic Comunitat Valenciana


Newsflash

PAPA FRANCISCO

CATEQUESIS DURANTE

LA AUDIENCIA GENERAL

18 de febrero de 2015