Junta Central Hermandades de Semana Santa - Torrent

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Reina del Encuentro 2017

 

Gemma Torrent Medina
Reina del Encuentro y Ángel de Resurrección 2017

032b baja

 

Des que m’aconseguix la memòria, porte desit­jant poder dirigir-me a vosaltres com a Reina de l’ Encontre i Àngel de la Resurrecció i per fi, eixe moment ha arribat i és tot un honor per a mi poder fer-ho.

És difícil expressar el que jo, com torrentina que sóc, sent cada any el Diumenge de Glòria quan la Reina anuncia “la Resurrecció del Nostre Senyor”, s’obri la ‘carxofa’ i els coloms ixen volant fent-se pas entre les al·leluies. Reconec que no hi ha hagut any que una llàgrima no delatara la meua il·lusió.

Cada any arriben dies en què en els carrers de Torrent reina el silenci, que trenquen les cornetes i tambors al so­nar, els passos processionen i el poble ix a fer manifest de la seua fe.

A pesar del pas del temps, les tradi­cions a Torrent es mantenen, sent capa­ços de prosperar però sense oblidar allò que ens representa i ens fa diferents. Com a Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció del 2017, espere poder transmetre-vos la meua alegria i devo­ció, el meu sentiment i il·lusió que en­guany, més que cap altre, podré sentir.

Agrair a la meua Germandat, la Molt Il·lustre Germandat de la Nostra Senyora dels Dolors i a la Junta Central de Germandats de Setmana Santa, per transmetre’m el seu suport i per confiar en mi per a representar aquest càrrec tan important com és la imatge de la Germana de Foix, Virreina del Regne de València.

Gràcies a la meua família, per ha­ver-me educat en la fe i per ser els res­ponsables que la Setmana Santa 2017 marque la meua vida. Pel seu esforç i paciència, mil gràcies.

No podria oblidar-me de donar-li les gràcies a la part més tendra i in­nocent que enguany m’acompanyarà, gràcies Claudia i Blanca, espere que aquest camí siga inoblidable per a les tres.

Finalment, gràcies als més menuts d’aquesta festa, els meus 20 radiants solets que brillaran el Diumenge de Resurrecció al meu costat.

Espere que enguany siga especial per a tots, que visqueu activament la Setmana Santa amb il·lusió i devoció com a bons cristians.

 

 

Festa Interés Turístic Comunitat Valenciana


Newsflash